Pénzügyi szektor

Referenciáink között megtalálható a magyar pénzügyi szektor legtöbb szereplője, akiket 24 éves működésünk alatt a biztonsági kellékektől a teljes integrált rendszerekig kiszolgáltunk. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek abban, hogy ügyfeleinkkel együttdolgozva kiválasszák a célra legalkalmasabb páncélszekrényeket, és megtervezzék, kivitellezzék a kiírásnak leginkább megfelelő trezortermeket. Termékeinket, igény szerint, magunk üzemeltetjük. 

Logisztika és közüzemek

A  szállítmányozási és logisztikai infrastruktúrával rendelkező vállalatok és közüzemek készpénzkezelési folyamatait biztonsági kellékanyagokkal (plombákkal, biztonsági tasakokkal) segítjük, hogy a készpénz útja mindig ellenőrizhető és biztonságos legyen. Nagy tapasztalattal rendelkezünk páncélszekrények beszerzése, üzemeltetése és trezortermek építése terén.

Kereskedelmi láncok

Kereskedelmi üzletlánc partnereink olyan megoldást keresnek, amely egységesen bevezethető és ellenőrizhetővé teszi az üzletláncban megjelenő értékeket. Kollégáink tanáccsal látják el ügyfeleinket a teljes integrált biztonsági protokoll kialakításától a biztonsági kellékanyagok szállításáig. Kereskedelmi láncok részére is vállaljuk a tevékenységhez leginkább illő páncélszekrények beszerzését, üzemeltetését és trezortermek építését.